Konfirmander 2019-20 Anitas hold 1

Generalprøver:

Estvad kirke (kun for konfirmanderne fra Estvad): Torsdag d. 13. august kl. 15.30, ca. 30 minutter

Egeris kirke (alle på hold 1): Fredag d. 14. august kl. 15.00 - 17.00.

KonfirmandordKlik her for at se en liste med 135 ord til inspiration.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at ringe eller skrive til mig: tlf/sms 40373428 - email ael@km.dk.

Onsdag d. 20. maj

• Vi holder stilletid sammen hver for sig igen. Det tager ca. 20 minutter
  • Klik her for at komme til en lydfil. Vi bruger den tekst, der skal læses til jeres konfirmation. Lyt og send det ord eller billede, du lægger særligt mærke til senest tirsdag d. 26. maj. (Bemærk: jeg har fri i weekenden, så jeg besvarer ikke SMS'er lørdag, søndag, mandag)

Onsdag d. 13. maj

• E-pinse. Vi holder en lille pause fra stilletid og springer frem til Pinse med et e-forløb som dem, I kender fra påsken. Klik her for forklaring og opgaver. Gennemgå forløbet og send svaret til mig senest søndag d. 17. maj

Hvis du har lyst til mere:

• Lyt til en god historie: Klik her for at høre Kapellet, en historie om at håbet lever.

Onsdag d. 06. maj

• Vi holder stilletid sammen hver for sig igen i dag. Det tager ca. 20 minutter
  • Klik her for at komme til en lydfil. Lyt og send svaret på opgaven, du får undervejs. Svar sendes senest søndag d. 10. maj.
  • Arket til opgaven sidder i din mappe. Kan også hentes her

Onsdag d. 29. april

• Vi holder stilletid sammen hver for sig igen i dag. Det tager ca. 20 minutter
  • Klik her for at komme til en lydfil. Lyt og send svaret på opgaven, du får undervejs. Svar sendes senest søndag d. 03. maj.
  • Ekstra opgave, hvis du har tid og lyst: I dagens tekst siger Jesus: "Jeres hjerte må ikke forfærdes!". Beskriv med ord eller lav en tegning eller tag/find et billede af noget, der forfærder dig/gør dig bange i denne tid, og noget, der gør dig tryg. Sendes til mig på mail eller sms.

Onsdag d. 22. april

• I dag skal vi prøve at holde stilletid sammen hver for sig. Det tager ca. 20 minutter.
  • Klik her for at komme til en lydfil. Lyt og send svaret på opgaven, du får til sidst senest søndag d. 26. april.

Onsdag d. 15. april.

• Læs hilsenen her.
  • Klik her for at komme til opgaven: 2. påskedag. Send svar til Anita senest søndag d. 19. april.