Kære hold 3

Tirsdag d.19.januar, skifter vi over til at have konfirmandundervisning fra kl.13 – 14.30 for jer alle sammen, både tirsdags – og onsdags”holdet”. Denne første gang, hvor I skulle have været i kirken alle sammen har jeg besluttet, at vi gør sådan her:

Kl.13.00 går I alle sammen ind i Teams-kalenderen og hopper på det link, jeg har sendt til jer. Hav et stearinlys tændt og sørg for, at I er et sted, hvor I har ro og fred. Hav kameraet tændt og sig lige ”hej”, når jeg siger velkommen til jer, men ellers må I gerne have mikrofonen lukket.

Når jeg har budt velkommen læser jeg en kort sætning af Jesus. Så beder jeg en bøn – og til den bøn vil jeg gerne, at I på forhånd på sms til mig (30 53 76 67) har sendt noget/nogen som I gerne vil, at vi skal bede Gud være med til at bære. Alt det, I skriver til mig, siger jeg på en måde, så ingen andre end I selv kan genkende det. Send mig jeres sætning eller tanke til bønnen senest mandag d.18.1 kl.15.

Når den bøn er bedt, skal vi høre et stykke musik, som vi lytter til i stilhed. Her må man gerne slukke sit kamera.

Når musikken er endt, tænder I lige kort for kameraet igen, og så giver jeg jer lidt instruktioner i forhold til den næste opgave i ”Menneskesønnen” – og i forhold til den opgave, som I allerede kan se nedenfor. Når den instruks er færdig, skal I arbejde selvstændigt hjemme resten af tiden.

Vi ”ses” på tirsdag

Kh

Betty

Opgave, der først skal laves og sendes tirsdag d.19.1

Læs www.konfirmandcenter.dk/fileadmin/filer/PDF_filer/Fortaellinger/Inkarnation/Nordmanden.pdf

eller lyt www.spreaker.com/user/12061437/nordmanden

til novellen "Nordmanden" af Iben Krogsdal.

Er der noget i fortællingen, der særligt rører dig? Skriv og send svaret til mig på bgah@km.dk

Pigen i fortællingen føler sig ikke set af sine venner. Sådan har de fleste af os prøvet at have det. Det er ikke en rar følelse.

Læs denne velsignelse: https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/4_Mos/6#24-26

Her får vi at vide, at Gud ser os.

Hvad tænker du, det betyder for mennesker at være set af Gud og andre mennesker? Skriv og send svaret til mig på bgah@km.dk