Vielse og velsignelse

En kirkelig vielse eller velsignelse er altid en stærk og betydningsfuld oplevelse, hvor vi henter styrke til vores kærlighed, vores fælles daglige liv med hinanden, hos Gud.

Det er oplagt at vælge sin egen sognekirke.

I Estvad og Rønbjergs 800 år gamle smukke kirker træder man ind i en traditionsrig ramme på en stor dag.

Egeris kirke - nybygget i 2018 - er med rette blevet kaldt "lysets kirke" og her er rammen om vielsen eller velsignelsen ny, men ikke mindre traditionsstærk. Lyset falder smukt ind og bevæger sig blidt rundt i rummet, mens man er der. Rummet med sin nordiske stil er den skønneste ramme, også om vielser og velsignelser.

Ring til kirkekontoret, tlf. 97 52 01 46 og aftal, hvilken dato vielsen skal foregå. Her får I også praktiske oplysninger om attester, etc..

Når tidspunkt og præst er aftalt, kontakter I præsten for en samtale, hvor der aftales salmer, og hvor vi snakker om vielsens indhold.