Mød tre stærke kvinder fra Afrika

Fredag den 30/8 kl. 14.30 i Egeris Kirke

Ofte hører vi om undertrykte kvinder, piger, der ikke får uddannelse, fattigdom, hårdt arbejde i markerne, når det gælder Afrika. Det er virkeligheden for mange, men der er også nogle, der får en uddannelse og spiller en rolle i samfundet. Vi skal høre disse tre kvinder fra Danmissions partnere i Tanzania fortælle om deres liv, hvordan blev de til det, de er, og hvad de bidrager med i deres kirke arbejde på forskellig vis. Mød Anatoria Aligaweza, 56 år, mor til 4 og leder af Karagwe stifts menighedsudviklingsprogram, Lilian Kafuruki, 45 år, ugift, gynækolog og overlæge på Nordveststiftets hospital Ndolage samt Adria Erasmi, 35 år, mor til 3 og kasserer i Mwanza stift. De besøger Danmission som genbesøg efter en studietur til Tanzania i februar. Egeris kirke og Danmission i Viborg stift indbyder jer. Det er usædvanligt med et møde fredag eftermiddag, men det er også 3 usædvanlige kvinder. Grib chancen, kom og mød dem.

Del dette: