Bøn og meditation

Bøn og Meditation

Varighed: 60 minutter.

Mange af os forbinder formentlig umiddelbart ordet ”bøn” med noget, der siges med ord. Tilsvarende vil mange forbinde ordet ”meditation” med en praksis, der hører hjemme i andre sammenhænge end kirken, men der er faktisk en lang tradition også i den kristne kirke for at afsætte tid til (næsten) ordløs fordybelse i Guds ord og nærvær og for bøn, hvor vægten ikke ligger på vores henvendelse til Gud, men på at åbne sig for Guds henvendelse til os.

Lyder det mystisk og mærkeligt? Kom og prøv det alligevel. Alle kan være med, og man behøver ikke komme hver gang.

Bøn og meditation ledes af sognepræst, Anita Engberg. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger.

Onsdag d. 30. sep kl. 17, torsdag d. 22. okt kl. 16.30, onsdag d. 11. nov kl. 16.30 og tirsdag d. 01. dec kl. 17